SOUTHPARK CENTER COURT

GUESTS WANT TO BE "TOGETHER BUT SEPARATE"

Challenge:  Complete the center court experience
Deliverable: Southpark Center Court HUB space strategy and concept
Concept:  The Docks at Southlake

The concept at Southlake was to re-design the center court space as a multi-purpose Social HUB space that would allow guests of all ages and genders to gather and share this space. 

Research told us people wanted to be "Together but Separate" at the mall.  Families want to come and be able to split up and meet up in an area that is fun for everyone.

The Dock's at Southlake design was inspired by the mall's location at the south end of Lake Michigan.

 
KILLIAN MCILROY.jpg
CARL RILEY.jpg

CARL RILEY

Independent Strategy Director

KILLIAN MCILROY

Independent Creative Director

BRIANNE DEROLPH.jpg
 

BRIANNE DEROLPH

Independent Environmental Design
Director and Custom Fabricator